Himpunan Idea ‘Pemikiran Di Luar Kotak’!


Perhatian usahawan dan bakal usahawan! Inilah yang anda cari-cari!

headline


Dari Meja Tazilan Ibrahim
Bandar Saujana Puchong

Assalamualaikum Warahmatullah dan salam sejahtera,

Memang banyak cara orang di dunia ini mencari rezeki. Dalam kita melihat ramai insan yang hidup susah, kais pagi makan pagi... ramai juga yang kita lihat hidup senang-lenang tanpa perlu banyak bersusah-payah membanting tulang memerah keringat. Usaha bisnes mereka 'menjadi' sahaja! Apakah rahsia kejayaan mereka?

Namun jika kita ikut cara mereka bulat-bulat, adakah jaminan kita akan berjaya sama seperti mereka juga? Katakanlah Ali kaya dengan bisnes rangkaian restorannya, adakah Abu juga akan kecapi kejayaan yang sama jika beliau buka restoran yang hampir sama konsepnya seperti Ali? Tidak semestinya...

Jadi, mengapa mesti ikut cara yang biasa orang lain lakukan sekiranya anda boleh melakukannnya dengan cara anda sendiri? Hakikatnya ada banyak cara anda boleh hasilkan pendapatan... namun bergantung kepada bagaimana anda melihatnya.

Sebenarnya terdapat banyak peluang di sekeliling kita tetapi kita sahaja yang tidak menyedarinya. Ramai yang masih tercari-cari cara menambah pendapatan tetapi gagal mengambil peluang yang sering hadir di depan mata. Mengapa?

Sebabnya ramai di antara kita yang hanya melihat tetapi TAK NAMPAK!

Tetapi... bagaimana untuk melihat dan juga nampak semua peluang itu?


bongkar

intro


kandungan

"Memang banyak peluang bisnes di sekeliling kita. Cuma kita sahaja yang tidak nampak lalu mensia-siakan segala peluang yang muncul di hadapan kita!"


siapa

mengapa


makaitu


ecover

button


bonus

Ebook Bonus - PERCUMA!

Dengan setiap pembelian, anda akan turut menerima sebuah ebook eksklusif berkaitan kejayaan dan kegigihan usahawan dan usahanita Melayu!

bonus

Tajuk :
Penulis :
Format :
Harga :
Koleksi Kisah 10 Usahawan Melayu Inovatif!
Tazilan Ibrahim
ebook .pdf
RM30.00

Sinopsis:

Ebook ini mengandungi kisah kejayaan 10 usahawan-usahanita Melayu.

Mereka bukanlah tokoh syarikat korporat mahupun orang kenamaan tetapi sebaliknya mereka adalah peniaga biasa yang berjaya dengan usaha kerja keras mereka sendiri.

Lebih menarik lagi, kisah mereka dipilih adalah kerana keberanian dan kegigihan mereka memperkenalkan elemen pembaharuan, kreativiti dan inovatif dalam produk atau perkhidmatan yang menjadi teras perniagaan mereka.

Ebook ini ditulis khas bagi melengkapkan faedah kepada anda yang mendapatkan ebook 30 Tips & Idea Buat Duit Cara Underground!

Cepat, jangan ketinggalan memilikinya. Dapatkannya sekarang!

apakata

Terima kasih kerana beri peluang review buku ini. Macamana saya nak kata ya... Hilarious! Sangat seronok membacanya! Tak sangka banyak sungguh idea baru kita boleh buat duit rupanya!!

Farah Hani, Bukit Antarabangsa, KL.

Well done, bro. Macamana you boleh terfikir benda-benda macam ni? Baguslah... amat bagus kalau ramai orang dapat faedah daripada ebuku ni. Sangat2 menarik!

Ahmad Firdaus, Puchong Perdana, Selangor.

Salam Lan, hebat tulisan kau kali ni.

Bahasa mudah faham, banyak gambar menarik tapi lebih hebat lagi isi buku kau ni. Memang aku tak pernah tahu boleh buat duit cara macam tu. Takde terpikir pun. Aku paling minat tips & idea no. 1, 6, 9, 12, 13, 15, 17, 26, 28, 29 & 30. Memang best, boleh buat duit!

Zawawi Rejab, Bandar Bukit Puchong, Selangor.

Saya suka semua tips yang ada dalam buku ni, tapi saya paling suka idea nombor 15, memang takde orang lain buat lagi ni! Cadang nak ajak adik saya kongsi partner buat dengan saya, kena cepat ni! Terima kasih!

Bob Razman, Bandar Bukit Puchong, Selangor.

Salam Tazilan, terima kasih atas perkongsian ini. Idea yang simple tapi boleh berjaya! Memang boleh membantu bagi yang memerlukan. Baguzzz.!!

Harlina Taib, Bangsar, KL.


pakej

makaitu

arrow arrow arrow

buy

*Cepat! Sebelum harga berubah kepada harga asal!


Pesanan Penulis:

Penulis berdoa semoga semua tips, idea dan informasi yang anda perolehi daripada ebook ini memberi manfaat kepada anda.

Penulis mengambil masa yang bukan sedikit untuk membuat kajian, pemerhatian dan rumusan untuk memastikan segala informasi dan material dalam ebook ini benar-benar memberi impak dan manfaat serta berguna kepada anda dalam usaha memperkasakan perniagaan atau menambah pendapatan.

Akhir sekali, penulis amat berharap tips dan idea yang didedahkan dalam ebook ini akan membantu anda melihat dan nampak semua peluang yang muncul di hadapan anda!

Terima kasih!

Salam ikhlas,

sign

p/s: harga promosi ebook ini mungkin akan dinaikkan ke harga asal bila-bila masa. Cepat dapatkannya sebelum harga berubah!

button guarantee


© 2014 Tips Bisnes & Idea Buat Duit!. Dikuasakan oleh Mininiaga